2011 m. gegužės 10 d., antradienis

Pradzia...


Sveiki, mano vardas yra Ignas ir šia 'užrašu knygelę' sukūriau tam, kad plečiant savo žinias apie mitybą ir sportą galėčiau pasidalint su visais, nes šioj srity mano tikslas eiti kuo patogesniu ir lengvesniu keliu, be jokių 'extremalių' dietų, link geros figūros. Negaliu pasigirti dideliomis žiniomis apie tai, tačiau didžiąją savo laiko daly praleidžiu skaitydamas apie su mityba ir sporto susijusius dalykus ir tai išbandydamas sporto salėje.

 Viso ko pamatas yra mityba, o tik po to sportas, nes tik suderinęs savo mityba sugebėsi pasiekti gerų rezultatų. Kodėl taip manau? Nes tai vienas paprasčiausių būdų numesti svorio, įgauti jėgos ir turėti gražią figūrą. Jei jūs einate į sporto salę kiekvieną dieną ir bėgiojate iš dienų į dienas, tikėdamiesi numesti svorio, užsiauginti raumeny ir pagerinti savo savijautą daug negalvojant apie mitybą, galite pamiršti apie gerus rezultatus. Geriau savo laiką investuokite į sveiko maisto ruošima :) ir didesnes informacijos paieškas apie tai, kaip pasiekti savo tikslą - tai raktas į sėkmę.

 Mano patirtis dar nedidelė. Esu padaręs begalę klaidų, tačiau maisto gaminimas ir sportas man jau tapo rutina, už fronto dar begalės informacijos apie viską, todėl bandau savo laiką skirti tam. Pirmosios savaitės nebuvo lengvos, nes teko gilintis ir ieškoti informacijos apie tai, kaip numesti svorio ir turėti gražią figūrą. Per tą laiką išbandžiau keletą pagrindinių variantų siūlomų didžiosios publikos, tačiau tai buvo labai nepatogūs būdai.. Svoris krito, tai nekrito, kartais nepastebėdavau, jog suvartodavau per daug kalorijų arba imdavau ir prisivalgydavau 'blogo' maisto, nes neiškęsdavau. Tačiau viskas ėmė suktis į gerąją pusę kai pradėjau labiau gilintis į faktus, teiginius ir tikrinti žmonių pasisakymus apie tai, kiek reikia valgyti, kaip reikia sportuoti, ar tas gerai ar blogai, kol galiausiai pradėjau skirti plektus nuo faktų.

 Kad ir kokia jūsų istorija būtų, šio dienoraščio tikslas yra apšviesti visus laiko, argumentų, faktų ir mokslinių tyrimų patikrintomis žiniomis ir nukreipti daugelį tinkamu keliu, o ne laikytis atgyvenusiais teiginiais ir t.t.Taigi nesvarbu, ar jūs sportuojate, metate svorį ar tiesiog neturite ką veikt, su noro pagalba, galbūt atrasite kažką naujo ar suvoksite jog darote kažką blogai... Sėkmės!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą