2011 m. gegužės 25 d., trečiadienis

Mitai vis dar nemiršta...

 Viskas prasidėjo nuo kulturizmas.net./forumas forumo, ieškojau ir domėjausi viskuo kas naudinga, kad pasiekčiau rezultatų ir atrodyčiau kaip tie žmonės iš 'žurnalų'. Tačiau pradžia nebuvo lengva, daug klaidų, mitybos įpročių keitimas ir t.t., tačiau dabar jau žinau, kad einu teisingu keliu, deja, ne visiems išeina tai įgyvendinti arba tai atrodo per daug sunku, dėl dezinfomacijos.
 Šiame straipsnyje rasite dažniausiai pasitaikančius mitus.
http://www.kulturizmas.net/forumas/t11368-mitai-apie-kuriuos-butina-zinot-

Be to, daugelis išvedinėja savo 'teorijas', kurios atsiranda dėl dezinformacijos.


25/05/2011 18:15. Vyksta arši diskusija apie sukurtą straipsnį.
26/05/2011 18:43. Tema susilaukia didelio dėmesio su pasipriešinimu.
27d. ???? greit laikas bėga...
28/05/2011 13:08. 
Išvada:
 Ką gi, daug pasipriešinimo, nelogiškų nuomonių ir panašiai. Kokios jūsų mintys apie tai? Ar tikrai verta tikėti viskuom kas patariama ir t.t.? Tikrai puikus forumas apie sportą, turbūt daugelis pradeda nuo tokių vietų, deja, ne visada atsižvelgia į tai, jog pateiktą teiginį reikia patikrinti - ar tai tikrai realu ir įrodytą, tačiau daugelis galvoja, jog forumietis su daugybę žinučių jo sąskaitoje turi daug patirties ir tikrai išmano kažką toje srityje, tačiau ar galima pasitikėti tuom, kas teigia, jog taip yra daryti blogai, nes vienas darė taip, kitas parodė nuotrauką, ar pateikė straipsnį, kuris remesi 10-ties metų senumo informacija...
Kaip ir minėjau straipsnyje apie mitus, forumas lyg laiko kapsulė, kurią mes ankščiau ar vėliau pralaušime, kaip tai jau senai padarė visi kitataučiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą